2014. június 10., kedd

Pünkösd hétfő: "bimm-bamm" hallgatás és közben rollerezés a Bazilikánál

Hétfőn a döglesztő meleg ellenére kimerészkedtünk a két gyerekkel a lakásból, mert otthon már nagyon nem bírtuk a bezártságot.

A Mogyit régóta nagyon izgatja a harangozás. A kertből mindig halljuk a harangszót, és hiába szeretné szegény megnézni, hogy honnan jön, mondjuk neki, hogy messziről, egy templomtoronyból, ezért sajnos nem lehet látni. Szóval most végre felkerekedtünk, és elindultunk a Bazilikához, hogy közvetlen közelről is halljunk egy kis harangozást.

A Szabadság térnél álltunk meg. Azt hittük, hogy a Mogyinak nagyon fog tetszeni a pacsálás, de tévedtünk. A víz közelébe sem nagyon akart menni.


Inkább csak biztonságos távolságból szemlélte a vizet és a pancsoló gyerekeket, a Peti kezét fogva.


A rollert természetesen vinnünk kellett, mint mostanában mindenhova.



Várakozás Apára.



Megálltunk egy fagyira.
A kisegér is velünk tartott, a Mogyi zsebéből kukucskált kifelé.


Emi egy idő után megunta a babakocsit, a Peti kezében viszont jól elvolt.


Apa és a két gyerek. Mogyi suhant a rollerrel, a Peti pedig egyik kezében fagyit tartva, másikon Emit, haladt a Bazilika felé. Én meg lemaradva toltam a babakocsit és fotóztam. Mindenki megbámulta őket.




Végre megérkeztünk a bimm-bammhoz, és éppen harangoztak is.


Mogyi nagyon élvezte a tökéletes rollerterepet. Csak úgy suhant ide-oda a Bazilika előtti téren, a kikandikáló kisegérrel a zsebében. Egy csomóan bámulták. Volt, aki fotózta, volt, aki megtapsolta. :)













Körbe-körbe


Felkészülés vizezésre


Pacsálás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése